Вартість установки імпланта зуба

Вартість установки імпланта зубаІмпланти – пречудова заміна справжнім зубам. Це найкраще рішення в цьому плані, доступне для стоматологів і їх клієнтів на сьогоднішній день. Протези, що використовувались раніше, не варто ставити навіть в порівняння. Це зовсім інший рівень. Винахід імплантів дозволив людству в розвитку стоматологічної науки зробити великий крок вперед. Але є і одне «але», зрозуміло. Вартість установки імпланта зуба перевищує вартість звичайного «протеза-містка». Але більшість пацієнтів це не лякає. Кожному хочеться мати красиву і здорову усмішку. І багато хто готовий за це заплатити трохи більше.

Вартість установки імпланта зуба – величина варіативна. У різних установах медичних вона може бути абсолютно різною. Навряд чи ціна буде занадто низькою. І все ж, вона може бути більш-менш доступною. В нашому прайсі на установку імпланта зуба вартість вказана вельми демократична. До того ж, ми практикуємо лікування в кредит. Якщо потрібно поставити штучний зуб, непотрібно довго думати і чекати кращих часів. Це можна зробити вже сьогодні або завтра.

Вартість установки імпланта зуба може бути різною. У нас вона досить прийнятна, а тому скористатися нашими послугами зможе багато хто.

Курс валют в нашій країні постійно змінюється. Ціни на всі послуги та товари відповідно то ростуть, то стають менше. Вартість установки імпланта зуба теж залежить від курсу валют. Дізнавайтеся актуальні розцінки на всі послуги в телефонному режимі. Ми з радістю відповімо на всі питання, які у Вас виникнуть.

Щоб дізнатися точну вартість установки імпланта зуба, телефонуйте в «Віровіт»!