Зуби в розстрочку

Зуби в розстрочкуЗуби в розстрочку, як правило, роблять ті люди, яким такий варіант виплати за послуги здається найбільш прийнятним, з огляду на їх фінансове становище. Зараз багато стоматологів в приватних клініках пропонують своїм пацієнтам для зручності скористатися виплатою частинами. Деякі погоджуються, а деякі платять всю суму за виконані роботи. Насправді, послуга виплата частинами або розстрочка - це дуже зручний варіант для тих пацієнтів, які часто приходять до стоматолога, наприклад, роблять коронку або міст, і коли такі сеанси повторюються.

Зуби в розстрочку роблять і люди похилого віку і молоді, все залежить від їх фінансового стану. Можливо, комусь із наших пацієнтів затримують зарплату або пенсію, а зуб лікувати потрібно. У таких випадках і пропонується така вигідна послуга. У «Віровіт» така послуга є, так що Ви можете не тільки якісно обслуговуватися у нас, але і зручно розплачуватися за послуги.

Ми робимо все для того, щоб наші відвідувачі не опинилися в незручному становищі через нестачу коштів. Якщо у Вас зараз бракує фінансів, то це зовсім не означає, що Ви не повинні лікуватися в стоматології. Зробіть зуби в розстрочку, а виплачувати будете дрібними або середніми частинами.
Багато наших пацієнтів вже по достоїнству оцінили такого роду послугу. Раніше розстрочка діяла тільки на техніку або нерухомість, але зараз така послуга з'явилася і в сфері медичного обслуговування. Завдяки послузі «Зуби в розстрочку» багато пацієнтів не відмовляються від лікування і з задоволенням завершують весь призначений курс.
Дана послуга не призначена для того, щоб нараховувати клієнту «невидимі відсотки». Пацієнт платить тільки ту суму, на яку були здійснені послуги, тільки частинами. Не варто боятися користуватися такими зручними послугами, так як тут все абсолютно чесно і прозоро. Цікавить послуга «Зуби в розстрочку»?
У стоматології «Віровіт» Ви зможете нею скористатися. Якщо у Вас ще не скоро намічається зарплата, або Ваші виплати з якихось причин затримуються, не варто терпіти зубний біль не лікованного зуба, а скоріше записуйтеся до нас на прийом. У нас роблять зуби в розстрочку будь-яким пацієнтам.