Стоматологія в кредит

Стоматологія в кредитВам доводилося хоч раз в житті користуватися кредитом? Так, це дуже зручна послуга, особливо коли необхідно сплатити послуги стоматолога. Нерідко клієнти не можуть відразу виплатити за послуги лікаря, тому і існує таке поняття, як стоматологія в кредит.

Стоматологія (в кредит послуги) «Віровіт» проводить лікування своїх пацієнтів як в кредит, так і в звичайному порядку.


Багатьом нашим клієнтам потрібно почати лікування невідкладно, і, поки зарплата нескоро, вони користуються кредитом. Деякі люди не знайомі з такою послугою і часто бояться нею скористатися. Стоматологія в кредит – дуже вигідна пропозиція, особливо серед пенсіонерів, адже їм часто доводиться бувати у стоматологів-протезсістов, а фінансів часто не вистачає.

Серед клієнтів стоматології (кредит надається) «Віровіт» також популярна послуга розстрочки, коли за виплати за лікування відбуваються частинами. Це дуже зручна і проста послуга, так як деякі суми пацієнти просто не в змозі відразу виплатити. Іноді потрібно полікувати зуби всій родині, людям похилого віку та дітям, а на всіх членів сім'ї часом не вистачає потрібної суми. З огляду на такі обставини, стоматологія «Віровіт» подбала про можливість лікування в кредит. Пацієнти часто радіють і дякують за впроваджену послугу, і з радістю хочуть продовжувати лікування.

Ваші діти йдуть в школу і їм потрібно терміново полікувати зуби? Зараз почався шкільний рік і фінанси не дуже доступні? Клініка стоматології «Віровіт» пропонує Вам скористатися зручною і безпечною послугою «стоматологія в кредит», і Ваші діти не матимуть проблем із зубами!